Friday, June 17, 2011

sbb arini sgt m'bosankan

hye guys,
obviously, nie 1st entry ak la an..
haihh sgt xde idea ukeyh nk tulis ap..totally zero..haha
agpown skarang kat kul 3pm..waktu skang mmg waktu tido ak..
so x heran la kalo lam otak ak kosong kn..
hurmm ngah nk cri idea tulis blog ni ttbe ak dpt call dr mak angkat ak xd..
dye ckp sal abg agkat ak(abg angkat ak nie bukan ank mak agkat ak..hehe paham x?)
mak agkat ak nie dri dulu ag duk nk kenenkn ak ngan mamat nie..tp ak xnk ar sbb ak pn da ad sum1 kn..ececece! haha t la ak cter sal my prince kat korang ea..sbb ak nk kekalkn fisrt entry jdi boring t kang kalo ak cter sal my prince jdi da x boring la kan tp ap yg ak nk tekankan dcni yg jiwa ak m'berontak nk ckp kat mak agkat ak tu yg CHENTA X BULEYH DIPAKSA MAK! ala kassim ok dah..haihh! urm ap lg nk merepek ea..ouh bru egt! 
sbnarnyer ak wat blog nie da lame sgt da tp yg bestnyer blog ak xde entry lgsung..tp ad 3 followers hehe..maceh2! mcm ag semangat nk wat blog nie..tujuan wat blog nie spt tajuk entry di atas n main point sbb ak nk challenge dri ak sndri utk kua dr gua ini..tehee


p/s :haa kpd blogger hebat tu sila la beri tunjuk ajar kat sy ea..tunjuk ajarku sifu! haha n ag satu people pls dunt be too harsh on me k..sbb sy ngaku penulisan sy truk..T.T

5 comments:

Ishardy™ said...

huhuhu...congrats dan slamat datang ke alam blogging!!!

anishamzah said...

ehemm singgah bolg budak br berblog nih.:)) welcome to blog world :))

...Nurul Aniza... said...

fatin cptla entry k2.. :P

zyan said...

eea kat pic tu muke awk ke?cute la awk..nk no phone?? =)

fatinzaidi said...

nelly: haha maceh ..

anishamzah: tao xpe..kalo ad tips share2 la ea..

niza: haha sbr2..

yan: walopn muke ko x nmpak tp ak tao ko sape...aritu kn ak da kasi no.phone skali ngan pic ak tao..haha